FANDOM


Yleistä tietoa

EDomination- mitalin maailmassa on tärkein kultainen lähde.

Jokaisesta pelitavoitteesta - työskentelystä, taistelusta, poliittisesta toiminnasta, pelaajien kutsumisesta ja niiden edistämisestä - pelaajat saavat mitalia.

Jokaisesta mitali paitsi "Battle Hero" (3 kultaa) ja "True Ally" (2,50 kultaa) palkinto on 5 kultaa.

mitalit

Hard Worker -mitalia myönnetään 30 työpäivän edistymiselle. Näiden 30 päivän ei tarvitse olla peräkkäin. Joka kerta, kun pelaaja työskentelee 30 päivän ajan, hän saa mitalin. Työskentely talon kanssa ei ole ylimääräistä työpäivää!

Kongressin jäsenmitalia myönnetään joka kerta, kun pelaaja tulee vaaleihin kongressin jäseneksi . Kongressimitalia ei myönnetä kongressin jäseneksi ministerin aseman perusteella.

Maajohtaja- mitali myönnetään pelaajille, jotka valitaan heidän maansa presidenttinä. Mitalia ei myönnetä, kun pelaaja tulee presidentiksi laiminlyöntilailla.

Media Mogul -mitalia myönnetään, kun pelaaja saavuttaa 100 Sanomalehden Tilaajia. Voit luoda sen yhteisön Community-välilehdellä 2 kultaa. Sanomalehdet ovat yleisin tapa ilmaista itseään eDominioissa ja saada suosiota. Kaikki on sallittua kirjoittaa henkilökohtaisiin uutisiisi - myös muuhun kuin peliin liittyviin aiheisiin - niin kauan, etteivät ne ole ristiriidassa sääntöjen kanssa, jotka estävät alastomuutta, pornografisia kuvia ja jakavat reaaliaikaisia ​​tietoja jokaiselle pelaajalle ilman, että hänelle myönnetään korvausta ja loukkaavaksi tai loukkaavaksi.

Battle Hero -mitalia myönnetään, kun pelaaja saavuttaa suurimman vahingon yhdellä taistelulla hänen puolellaan (ei ole kyse hyökkääjästä tai puolustajasta). Ei ole väliä kuinka paljon vahinkoja käsitellään, kunhan hän saavuttaa korkeimman. Mitalia myönnetään sekä suorien sotien että vastarintasausten varalle.

Resistance Hero -mitalia myönnetään, kun pelaaja avaa Resistance-sodan ja alue vapautetaan onnistuneesti. Ei ole tarvetta, että pelaaja taistelee myös vastarintasodassa.

Super Soldier -mitalia myönnetään joka kerta, kun pelaaja saavuttaa uuden 250: n vahvuuden edistyksen - mikä tarkoittaa, että mitali annetaan ensin 250: lle vahvuudelle, 500: lle; 750; 1000 ja niin edelleen jokaiselle uudelle 250: lle.

Society Builder -mitalia myönnetään kaikille kutsuttuihin kutsuttuihin (kutsuttuihin) pelaajille, jotka saavuttavat taso 20. Ei ole rajoitettu kutsuttuja pelaajia, ja jokaiselle, joka on saanut kuluja kullekin tasolle, mitalille ja kultaisille ostoksille, myös 10% kultaa lisätään . Society Builder -toiminta on yksi kannattavimmista toimista, jotka voivat tuoda kultaisia ​​voittoja joka päivä jokaiseen aktiiviseen soittoon. Löydät viittauslinkin, jolla voit kutsua pelaajia eDominings-ohjelmaan "Store" -osiossa.

Mitalit palkittiin taistelussa

Eniten vastaanotettuja mitaleja ovat ne, jotka liittyvät maahanne, liittolaisiin tai miehitettyjen alueiden vapauttamiseen.

True Patriot ja True Revolutionary -mitalit palkitaan 5 kultaa. True Ally -mitalit -palkinto on puolet - 2,50 kultaa.

Jos osallistut maasi selkkaukseen ja taistelet sitä vastaan, saat True Patriot -vaurion eikä True Revolutionary.

Jos osallistut muihin maita, eri kuin oman kansalaisuutesi, kapinaa vastaan, saat todellisen vallankumouksellisen vahinkoja, eikä mikään aito sotilaallinen vahinko, vaikka maassasi olisikin aktiivinen liitto.